Magazinul STAR | Un blog cu și despre...Brașov!

26.05.2011

Magazinul STAR

Magazinul Star


Daca ajungeti in Brasov, nu se poate sa ratati partida de shopping. Iar eu nu pot sa va recomand prima oara decit magazinul Star.Si acum explicatiile:-am copilarit in zona si plimbatul cu scarile rulante mi se parea atunci "o mare smecherie",al doilea am facut liceul la "Unirea"si cele mai strasnice chiuluri incepeau si se terminau cu plimbarea prin"univ", asa il prescurtam si il alintam totodata .Numele in perioada aceea era de Magazin Universal, si atunci ca si acum era un amalgam de raioane din cele mai diverse.Aici se facea coada la discurile formatiei Compact, tot aici veneai sa cauti uniforme la sfarstul lui august, si tot aici trageai cu ochiul la bicicletele Pegas puse in rastel.Daca aveai ceva bani tot de aici veneai sa iti cumperi televizor,casetofon,magnetofon sau pick-up. Veneai practic ptr orice ca aici cam se gaseau de toate de la covoare la perdele ,costume, marochinarie, mercerie,.s.a.m.d..O mentiune care nu ii onoreaza pe actualii "merchendiseri"(daca am gresit iertati-ma),ii bateau rau in calitatea serviciilor prestate fostii"vanzatori"care isi cunosteau mult mai bine produsele aflate la vanzare, si detaliu important vindeau produse in "interesul clientului",nu dupa marimea comisionului incasat la vanzare. Stiu era alta lume,alta viata,nu cred ca sunt nostalgic, dar acum haideti sa fim sinceri ,citi dintre cei care muncesc acum ca "merchendiseri","agenti de marketing" sau cum se mai numesc ei au vazut un liceul cu profil economic "pe dinauntru".Putini si atunci nu e de mirare ca daca vrei sa cumperi ceva dispare jumatate din placerea de a cumpara,tocmai aici unde n-ar trebui.Eu acum vorbesc in general nu pun tunurile pe angajatii Star(ei fiind in Brasov cam ultima baricada in fata gheretelor si chioscurilor care populeaza orice zona comerciala),Starul fiind unul dintre putinele locuri care te duc cu gindul la Viena,Paris,Berlin si nu catre exoticul Istambul.Dar cam atit cu vorba haideti sa il prezint:
S.C. STARCOM SA, cu sediul in Brasov, str. Nicolae Balcescu nr. 62, a fost infiinata in anul 1990 si administreaza direct centrul comercial STAR, dat in functiune in anul 1975. 

Despre noi
Orar pana in 31 ianuarie 2011 
Orar din 1 februarie 2011 
L-V: 
9:00 - 20:30 
9.30 - 21.00
S: 
9:00 - 20:00 
10:00 - 21:00
D: 
10:00 - 15:00 
10:00 - 15:00
Centrul Commercial STAR situat in zona zero comerciala a municipiului Brasov, este punctul principal de atractie atat pentru brasoveni, cat si pentru numerosi turisti romani si straini. Construit pe cinci nivele si avand o suprafata comerciala de 15O0O mp, Centrul Comercial Star dispune in prezent de 59 de magazine diverse si ofera o gama larga de produse pentru toate categoriile de cumparatori, si anume:
la subsol - un supermarket alimentar SPAR
la parter - magazine si raioane pentru cosmetice si bijuterii, parfumeria selectiva si produse de machiaj SEPHORA, imbracaminte STEILMANN,imbracaminte casual si sport ale renumitelor marci: O'NEILL, THE NORTH FACE, ATOMIC, OLANG, SCOTT; marochinarie, palarii, esarfe si marochinarie SAMSONITE; ceasuri elvetiene (LONGINES, RADO, TISSOT, SAINT HONORE, SWIS SMILITARY, BULOVA), bijuterii unicat din aur de 18kt CElllNl, imbracaminte pentru barbati BIGOTTI, carte diversa.
la etajul I - magazine si raioane de imbracaminte si incaltaminte pentru femei si copii, incaltaminte pentru barbati, lenjerie TRIUMPH, ROSCH si VAMP, lenjerie Jolidon, lenjerie Sarrieri, imbracaminte pentru femei GELCO si YOKKO, bijuterii din aur si argint, carti, felicitari, optica medicala BEST OPTlC, farmacia HELP NET
la etajul II - magazine si raioane de imbracaminte si lenjerie pentru barbati, confectii de lux SIGNOR SEROUSSI SI SIGNOR by SEROUSSI, ciorapi pentru adulti, NOROBOUTIQUE-strict masculin, imbracaminte pentru tineret TOM TAYLER, camasi BRAICONF, decoratiuni interioare-mercerie, carpete si paturi PIERRE CARDIN, magazinul CASA MlA-articole de lux pentru ambientul si confortul dvs. import Germania, marcile: JOOP, CAWO, BENETTON, imbracaminte pentru tineret ONLY FOR YOU
la etajul III - cadouri, decoratiuni interioare Indra Oriental, imbracaminte pentru copii Piciorul Gras,imbracaminte pentru adulti, imbracaminte pentru sporturile de iarna si vara, marcile: ROSSIGNOL, SPYDER, NORD BLANC, HUSKY, ARENA, ALMO ST, GLOBE, ANIMAL, schiuri, bocanci de schi si accesorii, incaltaminte sport: NIKE, PUMA, CAT, S'OLIVER, IPANEMA, SKECHER, gama completa de produse media DlVERTA, cafenea-restaurant.
Servicii
1. Coafura - manichiura
Zion SRL
Coafura si manichiura, produse profesionale L´oreal, situat la parterul magazinului.
2. Spalatorie - curatatorie chimica
Electro Wave Industries SRL

Unitate situata la etajul I al magazinului, dotata cu cele mai performante utilaje in domeniu ale firmei Electrolux din Suedia un personal calificat, va garanteaza o calitate ireprosabila la un pret accesibil.
3. Procesare foto - parter
Super Foto Expres SRL
Servicii de developare filme si procesare digitala pe CD.
4. Bancomat
Banca Comerciala Romana Brasov - parter
Leumi Bank
5. Telefonie Mobila - etaj I
Tao GSM - parter - telefoane mobile si accesorii
6. Confectionari chei si incuietori usi
Kolpia Com SRL - parter
Incuietori usi Assabloy - Suedia si confectionari chei.
7. Retus confectii
Starcom SA - etajul I
Executari operatiuni de retus pentru imbracaminte cumparata din raioanele magazinului Star si Steilmann.
8. Restaurant - bar
Cafenea - Restaurant START Brunch & More - etajul III
Restaurant - bar cu terasa la ultimul etaj cu o panorama deosabita spre Tampa. Ofera specialitati din carne de pui, salate, specialitati din paste fainoase, pizza, cafea, inghetata, bauturi.
9. Patiserie - prajituri - parter in hala agroalimentara
Produse de patiserie, prajituri si sandwich
   

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

FACEBOOK