Gringos Cristian evoluează în Divizia A la Rugby in 7 | Un blog cu și despre...Brașov!

02.08.2012

Gringos Cristian evoluează în Divizia A la Rugby in 7

Gringos Cristian


Echipa de seniori din cadrul Clubului de rugby Gringos Cristian evolueaza in campionatul national de rugby 7 – Divizia A!

“Dupa indelungi eforturi am reusit sa formam si o echipa rugby la categoria – seniori, Este un lot tanar cu o medie de varsta de sub 21 de ani, un lot promitator format din tineri dornici de afirmare care de curand au fost initiati in tainele rugby-ului. Vom participa la acest campionat fara nici un fel de miza, scopul nostru fiind acela de a ne evalua munca si eforturile depuse pana acum, de a ne evalua nivelul prestatiei noastre sportive fata de celelante echipe care sunt formate din jucatori experimentati. In urma acestor evaluari se pot forma si anumite subiective competitionale de si suntem siguri ca vom fi o surpriza in acest campionat la fel cum a fost si cu celelante echipe de rugby la categorii mai mici cu care noi activam in diferite competitii. Nu ne putem propune nici un fel de obiectiv maret, desi poate am fi putut sa o facem, dar din pacate nu ne permite satrea finaciara! Inca suntem in cautare de sponsori si / sau parteneri pentru a incheia o colaboare cu avantaj reciproc. Clubul nostru de rugby este unul cu perspective si viziuni diferite fata de ceea ce este momentan la noi in tara si suntem siguri ca pe temen lung se va vedea diferenta!”, a declarat presedintele RCGT Lucian Ionut Forfota.

Divizia A

Etapa I a Campionatului National de rugby 7 Divizia A incepe sambata, 4 august, pe stadionul Arcul de Triumf II din capitala. 

Cinci echipe se vor alinia la startul competitiei ce debuteaza la ora 9.00 cu partida dintre CS GRINGOS – CS Navodari si se incheie la ora 12.00 cu partida dintre RCM Galati si CS GRINGOS.

1. CS GRINGOS- CS Navodari ora 09.00
2. CFR-CSU Brasov-CS GRINGOS ora 09.20
3. CS Navodari-Jandarmeria Buc. ora 09.40
4. Jandarmeria Buc.-CFR-CSU Brasov ora 10.00
5. RCM Galati-CS Navodari ora 10.20
6. CFR-CSU Brasov-RCM Galati ora 10.40
7. CS GRINGOS-Jandarmeria Buc. ora 11.00
8. CS Navodari-CFR-CSU Brasov ora 11.20
9. Jandarmeria Buc.- RCM Galati ora 11.40
10. RCM Galati-CS GRINGOS ora 12.00

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK