Caravana Kia ajunge la Braşov | Un blog cu și despre...Brașov!

09.10.2012

Caravana Kia ajunge la Braşov

kia ceed sport

La sfârşitul acestei săptămâni, 12 – 14 octombrie a.c. intre orele 10.00 – 18.00 (in ziua deschiderii programul este intre orele 14.00 – 18.00), dealerul KIA, SC MARTAX GROUP SRL, împreună cu importatorul pentru România, SC KIAROMAUTO SRL, organizează în Centrul Civic al municipiului Braşov, vis-a-vis de Camera de Comert, o expoziţie care va cuprinde cele mai noi modele de autoturisme, comercializate atât în România cât şi în întreaga Europă, denumită simbolic “Caravana Kia”.
Pentru cei interesaţi de fiabilitatea produselor producătorului coreean de automobile, sunt puse la dispoziţie pentru drive test cele mai bine vândute, dar şi cele mai noi modele, şi anume noul Kia Optima şi noul Kia Rio. Alaturi de cele doua modele cei care vor poposi la standurile la se vor desfata cu noul Kia Cee’d, Kia Venga, Kia Soul, Kia Picanto sau modelele Kia Sorento si Kia Sportage.
Pentru cei interesati de un SUV elegant, puternic cu un consum agreabil la performante de invidiat, dealer-ul local, SC MARTAX GROUP SRL vine cu o oferta irezistibila: un discount de 5.000 de euro.
Sloganul companiei, „The power to surprise”, reprezintă angajamentul de a depăşi aşteptările clienţilor din lumea întreagă prin inovaţii în materie de design, tehnologie şi comunicare.
“Suntem incantati sa ne prezentam cu oferte de ultima generatie ale acestei marci de succes. In cadrul acestui eveniment, pe langa posibilitatea de a testa modelele acestui brand, venim pentru cei interesati cu date importante, cu informatii noi care vor contura distinct imaginea Kia. Avem oferte pentru toate varstele. Pentru cei interesati sa achizitioneze un model Kia exista alternative facile ce vor fi explicate de consultantii nostri. Avem si varianta buy back. Si nu in ultimul rand, toti cei care vor trece pe la Caravana Kia vor participa la o tombola cu un premiu surpriza. Va asteptam cu drag sa admirati si sa testati modelele Kia de ultima generatie.” ne-a declarat Razvan Salcau, director de vanzari SC MARTAX GROUP SRL.

Partener media al Caravanei Kia in Brasov: Autostiri.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK