Hotel Coroana Braşovului | Un blog cu și despre...Brașov!

05.06.2014

Hotel Coroana Braşovului



Hotelul Coroana Braş
ovului se află la 5 minute de mers pe jos de Poarta Şchei şi la 10 minute de mers pe jos de Piaţa Sfatului din Braşov.
 Oferă spaţii de cazare elegante, cu acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele spaţioase sunt prevăzute cu birou, TV LCD şi o baie mare cu duş. 
Hotelul serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun complet tip bufet, iar oaspeţii se pot relaxa la barul englezesc elegant de la parter. Recepţia vă stă la dispoziţie pentru informaţii turistice. 

Acest hotel are în dotare internet wireless gratuit, servicii de secretariat şi săli de şedinţe. Hotelul este dotat și cu un serviciu de recepţie deschis 24 de ore, un serviciu de ticketing şi o casă de schimb valutar. Oaspeţii aflaţi în călătorii de afaceri au posibilitatea de a folosi centrul business.

Hotelul pune la dispoziția turiștilor camere elegante şi spațioase prevăzute cu articole de toaletă din partea casei, un mini bar şi televiziune prin cablu/satelit. Camerele hotelului pun la dispoziția turiștilor un televizor cu ecran plat, un birou cu priză electrică şi şifoniere ȋn cameră. Băile en suite dispun de un duş.

Oaspeții se pot trezi cu un mic dejun în stil bufet rece în fiecare dimineață, înainte de a merge să viziteze atracțiile turistice din Braşov. Dacă doriţi să serviţi masa în hotel, vă informăm că restaurantul din locație serveşte clienţii pe timpul prânzului şi cinei. 

Informatii si rezervari pe link-ul de mai jos:

Hotel Coroana Braşovului

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK