Hotel Belvedere Brașov | Un blog cu și despre...Brașov!

07.07.2014

Hotel Belvedere Brașov



Hotelul Belvedere este situat la 1 km de centrul oraşului Braşov, pe drumul care duce spre Poiana Braşov, şi oferă vedere pitorească la Braşov şi la munţii Postăvaru şi Bucegi, precum şi acces gratuit la o piscină în aer liber, o saună şi o cadă cu hidromasaj.


La ultimul etaj există un restaurant cu o capacitate de până la 150 de persoane, care serveşte preparate româneşti şi specialităţi internaţionale delicioase. Restaurantul Belvedere are vedere panoramică la munţi.

Aici se pot organiza nunţi, întâlniri de afaceri şi evenimente team building.
 Facilităţile hotelului Belvedere includ un centru de fitness şi o recepţie deschisă nonstop.

Va invităm să petreceți câteva zile, alegând între spațiul generos al unui apartament sau intimitatea unei camere cu vedere superbă asupra munților și veți constata o senzație de confort tandru și bun gust în spațiile interioare , iar amintirea zilelor petrecute aici va vor face să reveniți.
Toate camerele noastre sunt ideale pentru sejururi de relaxare, pentru escapade romantice sau în familie și pot găzdui în condiții excelente participanții sosiți la întâlniri profesionale sau de afaceri.
Pentru decorarea lor au fost atent selecționate unele dintre cele mai rafinate ornamente și piese de mobilier, ce inspiră eleganță păstrând totodată și o nuanța clasică, creând cu desăvârșire o atmosferă îmbietoare de relaxare.
Mai multe informatii si rezervari pe link-ul de mai jos:

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

FACEBOOK