Open Park Festival, ediția a II-a! | Un blog cu și despre...Brașov!

11.07.2014

Open Park Festival, ediția a II-a!

 
Pentru al doilea an consecutiv transformăm Parcul Tractorul din Brașov într-un spațiu deschis tuturor copiilor, tinerilor și familiilor acestora. Împreună cu partenerii noștri am pregătit peste 100 de activități diferite grupate în 6 mari secțiuni: jocuri, activități sportive, ateliere creative, ateliere artistice, expoziții și spectacole. Festivalul durează din 24 în 27 iulie, programul zilnic fiind între orele 10-22. Accesul se face doar cu brățară de eveniment!
PROGRAMUL COMPLET: descarcă document!
REGULAMENT: descarcă document!
HARTA: descarcă document!

Formular pentru a solicita brățara de eveniment: click aici! (brățările le vei ridica de la Info Point)
----------------------------------------------------

Family games, boardgames și jocuri cu apă
În zona de  jocuri vei putea să alegi zilnic între boardgames, jocurile copilăriei, jocuri sportive dar și jocuri de energizare, comunicare sau cooperare. Împreună cu membrii familiei te vei putea înscrie la family games, iar cu prietenii sau colegii la teambuilding. Duminică ți-am pregătit multe jocuri cu apă, așa că nu uita să aduci și un tricou de schimb cu tine :)

Campionat de fotbal și volei, demonstrații și gym
Dacă ai peste 10 ani, fă-ți echipă, citește regulamentul și înscrie-te la campionatul de fotbal și volei. Dacă vrei să înveți badminton sau volei, voluntarii te așteaptă să vă jucați împreună. Ți-am mai pregătit o demonstrație de gimnastică masculină, una de taekwondo, dar și street workout. Nu uita că te poți mișca de la cea mai mică vârstă până la cea mai mare, așa că te așteptăm la baby gym, zumba și gimnastică de înviorare, precum și la plimbări în parc.

Creativitate cât cuprinde
Reciclare creativă, bijuterii, decorații, quilling, tablouri, semne de carte sau codițe colorate, toate acestea le găsești la festival. Vei putea totodată învăța cum se restaurează documente și vei putea să afli mai multe despre istoria costumului, de la colegii noștri muzeografi. 

Body art, tatuaje colorate și activități culturale chinezești, persane și arabe
În zona artistică ți-am pregătit zilnic body painting, dar și alte ateliere de pictat sau colorat. Tineri voluntari internaționali îți vor arăta cum se scrie în limba chineză, persană sau arabă. Și dacă ești pasionat de citatele motivaționale, le vei putea transforma în tablouri sau tatuaje temporare.   

Expoziții
În parc vei putea să vizitezi expoziții tematice pregătite de partenerii noștri sau vei putea să te pozezi în zona de selfie.

Ateliere medievale, face-a-book, jonglerii și animație
Fie că vei vrea să înveți să tragi cu arcul, fie că vei dori să iei parte la un atelier medieval, va fi musai să te afli în parc joi dis-de-dimineață. Ți-am mai pregătit teatru de păpuși interactiv, dar și baloane uriașe, juggling și activități de animație. În zona face-a-book vei putea lua parte la lecturi publice (nu uita să vii și cu cartea ta preferată) și vei avea ocazia să te întâlnești cu scriitori în vogă din Brașov - Petronela Rotar și Mihail Vakulovski. 

Cea mai mare discotecă în aer liber din Brașov!
În fiecare seară, începând cu ora 19 transformăm parcul Tractorul în cea mai mare discotecă în aer liber din Brașov. Goldies, salsa, white & pink și final countdown sunt temele discotecii. În fiecare seară vei avea ocazia să dansezi alături de reprezentanți ai  cluburilor din oraș. Și dacă vrei să înveți câteva rutine ți-am pregătit line dance, latino și street dance. 

-----------------------------
LINK CĂTRE EVENIMENT FACEBOOK: click aici!
-----------------------------
OPEN PARK FESTIVAL este un eveniment al Asociației Colors finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov și susținut de Primăria Brașov și Agenția Metropolitană Brașov în parteneriat cu Rețeaua CAN, Zizin, Magazinul Re-Creativ, Biblioteca Județeană G. Barițiu, Muzeul Casa Mureșenilor, Copiii de Cristal, Caritas, Tineri pentru Tineri, Agapedia, ARPCPS, FAST Săcele, Centrul de voluntariat, Biserica Reformată Casa Speranței, Europe Nature Trust, Eroii Veacurilor Apuse, Visum, Bebe Rostogol, Bucuria Vieții, Learn with Music, Academia de dans, Hot Moves, Swing Dance Society, CSS Brașovia, Red Link, Energym, SWB Bar Maniacs, Ultrasecurity, Mix Events, Newsbv.ro, 24 Fun Brașov și romanticu.org.
-----------------------------


Poți să ne ajuți ca ideile noastre să devină realitate direcționând 2% către Asociația Colors, făcând o sponsorizare sau achiziționând produse sau servicii. De asemenea, te poți înscrie ca voluntar

-----------------
Pentru mai multe informații despre Asociația Colors și ideile sale, te așteptăm să ne vizitezi pe plinideidei.ro sau pe facebook.com/asociatiacolors sau să ne contactezi direct pe telefon 0745-052151 și as_colors@yahoo.com.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

FACEBOOK