Cursuri de Yachting la Brasov | Un blog cu și despre...Brașov!

09.11.2011

Cursuri de Yachting la Brasov

Gokova Yachting Romania (GYR) este prima școală de yachting deschisa la Braşov. Totodata, Gokova Yachting Romania este şi prima şcoală acreditată de International Yacht Training în România. Pornită din dorinţa de a promova navigaţia cu vele în ţara noastră,  Gokova Yachting Romania oferă celor interesați ocazia de a-si îndeplini visul de a învăţa să mânuiască o ambarcaţiune cu pânze.
Cursurile teoretice au loc în Brașov, iar practica se face în Marea Egee și Marea Mediteraneană, iar în unele cazuri în Oceanul Atlantic.

International Yacht Training
IYT este o academie de studii maritime acreditată de Agenția Maritimă și de Coastă Britanică (MCA), de US Coastguard (USCG), precum și de alte agenții guvernamentale din lume. IYT are cel mai mare număr de cursuri maritime agreate de către agenții naționale. Aceste cursuri sunt predate prin intermediul școlilor și agenților acreditați de către IYT. Tot mai multe agenții maritime naționale recunosc autoritatea IYT în acest domeniu.

Gokova Yachting

Gokova Yachting este cea mai mare școală IYT din Europa. Fondatorul și proprietarul acestei școli, Cumhur (Jim) Gokova este unul dintre cei mai experimentați navigatori cu pânze din Turcia. Este primul turc care a navigat la Cape North și al doilea turc care a făcut înconjurul lumii într-un velier. Gokova Yachting oferă cursuri atât recreative cât și profesionale, cei interesați putând începe de la stadiul de International Crew până la Ocean Master of the Yacht.
Doritorii pot afla mai multe informatii pe www.sailingromania.ro.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK