Continental a început producția, la Cristian | Un blog cu și despre...Brașov!

09.02.2012

Continental a început producția, la Cristian




Compania Continental Automotive Romania SRL a demarat la finele anului trecut producţia în punctul de lucru de la Cristian, judeţul Braşov. Momentan, compania a angajat 100 de persoane, iar activitatea se desfăşoară într-un spaţiu închiriat în incinta fabricii Schaeffler România, a declarat Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental Automotive România SRL, citat de bzb.ro.
„Punctul de lucru de la Braşov, aparţinând firmei Continental Automotive România SRL cu sediul în Timişoara, şi situat în incinta fabricii Schaeffler, îşi derulează activitatea în parametri normali, producând începând cu luna septembrie 2011 componente auto pentru o serie de producători globali de autovehicule. În fabrică lucrează actualmente circa 100 de angajaţi”, a mai spus sursa citată,.
Mai exact, în luna septembrie au început testele, abia în luna decembrie a anului trecut demarând producţia propriu-zisă. Potrivit unor declaraţii anterioare ale lui von Albrichsfeld, fabrica localizată într-o hală de 4.000 de metri pătraţi, va ajunge la un număr de 200 – 300 de angajaţi în momentul de vârf al producţiei. „Produsele unităţii comerciale Fuel Supply realizate la Braşov vor fi destinate clienţilor europeni. Intenţia noastră este de a servi pe viitor şi clienţii locali”, a precizat von Albrichsfeld
Reprezentanţii companiei nu au vrut să facă publice datele despre un proiect greenfield la Braşov, deşi în luna octombrie Ministerul Economiei anunţa că pe lista posibilelor investiţii Continental se numără şi o astfel de opţiune. Investiţia anunţată atunci de minister se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK