Hotel Belvedere Braşov | Un blog cu și despre...Brașov!

06.02.2012

Hotel Belvedere Braşov


HOTEL BELVEDERE

Situat la 2 Km de Brasov pe drumul Poienii , intr-un cadru natural de poveste, hotelul beneficiaza de panorama incantatoare, atat a Brasovului cat si a muntilor Bucegi si Postavaru, care poate fi admirata din majoritatea camerelor.
Pozitia strategica a hotelului permite deplasarea facila atat in Brasov, cat si in statiunea Poiana Brasov .
Turistii pot opta pentru camere standard 4* sau standard superior 4*, in care regasesc confortul, ambianta, stilul si eleganta dorita.
Pentru clientii care doresc sa organizeze intalniri de afaceri, simpozioane, team-building-uri etc., hotelul ofera conditii optime desfasurarii acestor tipuri de evenimente printr-un spatiu dedicat acestora, respectiv o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri.
Va invitam sa va relaxati intr-o atmosfera linistita si armonioasa, alegand una dintre cele 21 camere ale hotelului "BELVEDERE".
Fiecare cameră este dotată cu : minibar, telefon cu acces international ,calculatoare conectate la internet de mare viteza , cablu TV , aer conditionat , seif , uscator de par, acces cu cheie magnetica.
Hotelul dispune de 21 de camere structurate astfel
- 12 camere standard 4* (baie cu dus, terasa )
- 2 camere single de 4* (baie cu dus)
- 5 camere standard superior 4* (2 dintre ele cu cada cu jacuzzi, terasa ) - 2 apartamente 4* (baie cu cada cu jacuzzi, terasa ) Pe timp de vara , turistii se pot relaxa la piscina in aer liber , cu jacuzzi si hidromasaj , sau la sauna

RESTAURANT BELVEDERE

Spatiul Restaurantului “Belvedere“ a fost conceput pentru a va oferi o imagine panoramica asupra Brasovului Vechi si Nou, atat la pranz, la lumina intensa a zilei, cat si la o cina la luminile feerice ale orasului.
Decorul interior, contemporan, elegant, feeric ne invita sa visam si sa evadam.
Restaurantul “Belvedere“ Brasov are dorinta sa fie unic, prin cea mai frumoasa locatie din Brasov, si mai ales prin bucataria elaborata, frumoasa, plina de pasiune si nu in ultimul rand accesibila.
Va propunem sa o savurati acompaniata de cele mai fine bauturi, cele mai alese vinuri si intotdeauna de o muzica de calitate.
Delicii culinare la inaltime :
Uneori simţi nevoia de un răsfăţ, simţi nevoia să fii înconjurat de eleganţă, să mănânci ceva mai altfel, mai special. Ce să faci? Vii la Restaurant Belvedere, unde cu siguranţă vei avea o experienţă cu totul şi cu totul aparte, de la peisajul minunat, până la servirea ireproşabilă. Ca să nu te plictiseşti de acelaşi preparate, Restaurant Belvedere îşi schimbă meniul o dată la trei luni. Toate specialităţile din meniu sunt creaţie proprie ale maestrului bucătar Ioan Florescu, câştigător al multor concursuri de artă culinară. Experienţa şi talentul bucătarului îşi spun cuvântul, dovadă fiind minunăţiile pe care acesta le creează în bucătărie. Dacă vrei să fii surprins, poţi comanda surpriza bucătarului: decizi ce tip de carne doreşti, iar bucătarul va face un preparat care nu se află în meniu, special pentru tine.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK