Succese brașovene la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Innsbruck | Un blog cu și despre...Brașov!

06.02.2012

Succese brașovene la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Innsbruck



Bianca Lorena Stănică. sursa: desgphoto

Prima ediţie a Jocurilor Olim­pice de Iarnă ale Ti­ne­re­tului s-a încheiat duminică la Innsbruck, preşedintele CIO, Jacques Rogge apreciind că a fost un eveniment excelent organizat, după un nou concept sport-cultură-educa­ţie, ce va fi preluat şi de marea competiţie din vara lui 2016, dedicată se­niorilor, la Rio de Janeiro.
Sportivii noştri au avut compor­tări diferite, cele mai bune rezultate fiind obţinute de skeletonişti, să­ni­eri, bo­bul feminin şi de patinatorul Adrian Mocanu, care s-au clasat în primii 10. Doar patru sutimi de se­cundă i-au lipsit skeletonistului Cos­min Chio­ba­şu, de la CSO Sinaia, pentru a intra în posesia medaliei de bronz, încheind pe locul 4.

Echi­pajul de bob 2 persoane, compus din Ana Con­stan­tin-Andreea Grecu, de la acelaşi club, a sosit pe poziţia 6. Colegii lor de la sanie, Cosmin Atodiresei-Ştefan Musei, de la CSS Vatra Dornei, au ve­nit pe 8, la du­blu. Ramona Arcos-CSI Vatra Dornei a ocupat locul 10 la ske­leton, ca şi patinatorul de viteză Adrian Mo­ca­nu-ASC Corona Braşov, în proba de 500 metri.
1,2 secunde au lipsit echipei de sanie alcătuită din Loredana Şo­vă­ială-CSO Sinaia, Daniel Popa-CSS Petroşani, Cosmin Atodiresei, Ştefan Muşei-CSS Vatra Dornei să se cla­se­ze în Top 10.  Pe o poziţie mai jos, 12, a ajuns patinatoarea Bianca Stă­ni­că-CSM Braşov, în proba de 500 me­tri, iar pe 15, Alina Dănescu-Pe­tro­lul Ploieşti. Tot pe 15, dar la ske­leton, s-a clasat Ana Maria Şovăială-CSO Sinaia. În acelaşi concurs, Daniela Postoacă-Muscelul Câmpu­lung a ocupat locul 16. Ultima pre­zenţă în primii 20 a obţinut-o Robert Tatu-Dinamo Bucureşti, poziţia 17 la sărituri cu schiurile.
Îi mai menţionăm pe biatlonistul Marius Ungureanu-CSS Vatra Dornei, locul 23 la urmărire, 10 kilometri şi pe Daniel Pripici-CSS Sinaia, 30, la schi fond, pe aceeaşi distanţă.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK