Universitatea Transilvania a decis: în cămine se face propagandă politică doar la PDL | Un blog cu și despre...Brașov!

01.04.2012

Universitatea Transilvania a decis: în cămine se face propagandă politică doar la PDL




O situație incredibilă are loc la Brașov. Dacă în 1989 brașovenii, printre care și studenții, au ieșit în stradă împotriva regimului comunist, împotriva cenzurii și a lipsei libertății de exprimare, conducerea Universității „Transilvania“ o reinstaurează. Conducerea Universității „Transilvania“ consideră că toți studenții sunt niște proști, cărora trebuie să le permiți să citească doar anumite ziare, anumite fly-ere și să aibă acces doar la anumite reclame! S-a ajuns la incredibila situație să fie cenzurată și reclama! După o asemenea decizie, Universitatea „Transilvania“ nu mai este o universitate de stat! Este o universitate privată, a PDL. Aceste rânduri sunt valabile și dacă cineva din PSD, PNL și alte partide ar îndrăzni să ia o astfel de măsură.

Toate căminele Universității „Transilvania“ și paznicii trebuie să permită doar celor de la PDL să împartă orice „vrea“ mușchii lor. Există un personaj, Laurențiu Lukacs - foto (dacă dați click pe link o să vedeți ce hram poartă), căruia îi place atât de mult să fie student că de vreo trei ani este repetent. Pardon! Studiază în ani „complementari“. Și mai spun studenții că stă și un pic ilegal prin cămin, dar are pile băiatul, în timp ce alții care au și rezultate de excepție la învățătură sunt nevoiți să stea în chirie.

Lukacs s-a instalat ca președinte al ASUT – una dintre asociațiile studențești ale Universității Transilvania. Și mai este și președintele Asociației studenților PDL. Că este sau nu incompatibil, este o altă discuție, dar acest individ a primit împuternicire de la conducerea Universității „Transilvania“ să taie și să spânzure în cămine (vezi facsimil).

Având în vedere această situație, așteptăm de la conducerea Universității să comunice următoarele:
Care este termenul limită până la care studenții brașoveni trebuie să se înscrie în PDL, în caz contrar cei care nu sunt membri urmând să plătească taxe triple, iar dacă până la alegeri nu se conformează vor fi dați afară din cămin?
Care este termenul limită până la care studenții trebuie să se înscrie în PDL, în caz contrar vor fi exmatriculați?
Care este adresa de e-mail pe care trebuie să trimită studenții fotografiile făcute cu telemobilul, din cabinele de vot, cu stampila aplicată pe PDL?

CLICK pe poză pentru a o mări!
 
EC5AY5KF3GBH


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK