ELLIE WHITE | Un blog cu și despre...Brașov!

15.06.2012

ELLIE WHITE


În ultima perioadă, Ellie White a avut de susţinut o sumedenie de concerte într-o perioadă relativ scurtă, lucru care s-a resimţit în starea ei de sănătate. Slăbită teribil, artista a ajuns la spital şi a fost diagnosticată cu epuizare fizică pe fond de stres. Medicul i-a prescris o pauză de recuperare, astfel că Ellie a fost nevoită să-şi anuleze toate concertele pe care urma să le susţină luna aceasta pentru a se odihni o perioadă, scrie cancan.ro.
În numai două luni, Ellie White a susţinut 40 de concerte în diferite locuri din ţară. Drumurile dese şi efortul depus pe scenă au fost epuizante pentru artista, care a ajuns la capătul puterilor. Momentan, artista se confruntă cu probleme de sănătate, fiind diagnosticată cu epuizare fizică.
 In videoclipuri emana senzualitate, apare imbracata sumar si danseaza incitant. In viata obisnuita, e o familista convinsa. Are o relatie de peste patru ani cu managerul ei, iar in toata aceasta perioada au stat departe unul de celalalt numai doua saptamani. Logodna lor tine tot de atatia ani, pentru ca intotdeauna a intervenit ceva care i-a facut sa amane data nuntii. insa viata le da acum un imbold.
Chiar daca nu vor organiza nunta anul acesta, Ellie White si iubitul sau, Doru Tinca, trebuie sa se pregateasca de botez. „E  oficial :) ) Voi fi mamica!!! Va puuup!“, a scris vedeta pe pagina ei de facebook.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK