Ritmo Café a lansat Campania „Cool Drinks, Made Fresh – Vitamin Bar“ | Un blog cu și despre...Brașov!

18.09.2012

Ritmo Café a lansat Campania „Cool Drinks, Made Fresh – Vitamin Bar“

Ritmo Cafe
Iată ce ne oferă cei de la Ritmo Café:
„Vrem sa fii in cea mai buna forma si in aceasta vara si te rasfatam cu gama noastra exclusiva de produse inedite pe baza de fructe proaspete! Delicioase, revigorante, racoritoare, hidratante si mai ales sanatoase, cele 12 produse preparate 100% din fructe din meniul VITAMIN BAR te asteapta sa le incerci! Carottino, Tropical Punch, Red Dream, Sour Kiss, Summer Sun, Melon Deli, Banana Bonkers, Raspberry Sensation – sunt cateva din creatiile din barul cu vitamine care iti vor colora viata in aceasta vara! Lor li se vor aduga altele si altele… pe masura ce alte fructe se vor coace si alte idei ne vor veni!
Nu vrem sa iti facem vreo teorie despre cata vitamina A este in morcovi, despre ce continut de vitamina C are fructul de kiwi sau citricele, despre faptul ca ananasul are multi antioxidanti care iti pastreaza pielea tanara, despre ce sursa excelenta de fibre sunt merele sau ca potasiul din banane este esential pentru sanatate, vrem sa iti spunem doar ca produsele VITAMIN BAR sunt pur si simplu COOL!“
Pont: Descopera noutatile pas cu pas! Ritmo iti aduce in aceasta vara si conceptul original TEA-TAILS – bauturi reci pe baza de infuzii de ceai!
Ritmo Cafe&Lounge, Str. Nicolae Titulescu nr. 2, Tel: 0723.100.500

sursa:http://newsbv.ro 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK