Low Deep T concertează în Kasho Club din Braşov | Un blog cu și despre...Brașov!

16.10.2012

Low Deep T concertează în Kasho Club din Braşov

Low Deep T
Începând cu 19 octombrie celebrul Low Deep T ajunge într-un mini-turneu prin România.
Low Deep T poate parea un nume nou, la inceput de drum, pe scena internationala a muzicii house, insa, in realitate acesta este un producator si compozitor prolific in Marea Britanie.
Cu ceva vreme in urma, peste patru milioane de copii ale numeroaselor sale productii au fost vandute, acesta avand ocazia sa colaboreze cu cele mai mari label-uri din lume.
Stilul Low Deep T reprezinta deja un trademark in lumea muzicii house, combinand piese de dragoste cu beat-uri Afro.
Cu numeroase single-uri in spate, dar si cu un album lansat in 2011, anul acesta Low Deep T revine cu o noua piesa, numita “Casablanca”. Single-ul se bucura déjà de succes pe posturile de radio main stream de la noi.
Cu prilejul „CASABLANCA TOUR“ producătorul şi interpretul britanic va concerta la Timişoara, Oradea, Iaşi şi bineînţeles Braşov.
În oraşul nostru, Low Deep T va ajunge pe 27 actombrie, când va oferi tuturor braşovenilor un concert incendiar în Kasho Club.
Artistul care a spart toate topurile cu melodia „Casablanca“ s-a declarat foarte încântat de viaţa de noapte din România şi plăcut surprins de aspectul interior al cluburilor de la noi.
Detalii despre biletele la concert se pot obţine de la Kasho Club.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK