Adina Barbu+Lotus Elise=LOVE | Un blog cu și despre...Brașov!

20.11.2012

Adina Barbu+Lotus Elise=LOVE



Adina Barbu




Brașoveanca Adina Barbu, bruneta renumită pentru cel mai impresionant bust din showbiz-ul autohton, este fascinata de masinile sport. 

De aceasta data, a facut o pasiune pentru un bolid Lotus Elise portocaliu, cu care a întretinut o relatie plina de tandrete. Pictorial realizat in show room-ul Lotus de fotografii Maria Musat si Bogdan Costea.
Dar hai sa prezint si "Frumusetea mecanica" de care s-a indragostit 


Ambele versiuni de Elise folosesc un motor pe benzina de 1,8 litri. In versiunea S ofera 140 CP, insa versiunea R supraalimentata ofera 190 CP. Exista si o versiune SC supraalimentata, de 220 CP, ce ofera mai mult cuplu la turatii joase. Indiferent de motorizare, Elise este foarte rapida datorita greutatii scazute, desi trebuie turata mult pentru a descatusa puterea.

Elise a impus noi standarde in clasa masinilor sport, oferind o aderenta uimitoare si un confort surprinzator. Directia precisa si rapida este foarte comunicativa. Suspensia nu este foarte rigida, iar drumurile de tara pot fi atacate in verva. Franele sunt perfect compatibile cu puterea masinii.
Nu va asteptati de la Elise sa aiba un interior silentios. Chiar si cu hard topul montat, zgomotul de vant se face simtit in jurul cockpitului, iar motorul produce un zumzait constant, ce poate fi extrem de obositor la drumuri lungi. In schimb, toate comenzile sunt precise si bine echilibrate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

FACEBOOK