Castiga bani pe net | Un blog cu și despre...Brașov!

26.05.2013

Castiga bani pe net

 

Afacere 100% romaneasca, bazata pe reincarcarea cartelelor de telefonie mobila din retelele Vodafone, Cosmote si Orange, si nu numai!
Cu suma minima de 10 ron puteti avea Webshop personal cu produse si servicii, intr-o afacere romaneasca Mai 2013.
Vezi aici cum arata pagina mea personala si tot aici te poti inscrie,
asa va arata si a ta,daca achizitionezi pachetul"PROCESARE SI INREGISTRARE SITE PERSONAL"-in valoare de 10 RON

O super afacere a demarat in Romania cu beneficii multiple pentru cei ce devin parteneri si lunar cartelele telefonice sunt incarcate prin sistemul N-Joy.
Daca esti o persoana care foloseste telefonul mobil avand cartela reincarcabila, atunci acest mesaj ti se adreseaza cu precadere.
Daca ai abonament atunci acest mesaj ti se adreseaza ca o motivatie in plus pentru a avea si tu acces la beneficiile ce le primesti avand incarcare electronica.
Daca vrei sa te inscri in Clubul N-Joy si esti recomandat de un membru activ , trebuie sa te inregistrezi de pe webshop-ul ( site-ul ) meu in acest caz click aici pentru inscriere .
Linkul site-ului il vei primi pe adresa de mail pe care ai declarat-o la inscriere (Atentie! imediat dupa ce ai platit taxa de inscriere 10 Lei devii automat activ cu drept la o pagina web gata pregatita pentru tine). Tot pe aceasta adresa vei primi pe viitor confirmarile si facturile comenzilor facute de fiecare membru din echipa ta , si orice alte informatii pe care compania le trimite membrilor .
ACUM ai posibilitatea sa beneficiezi de o piata de milioane posibili clienti! Nu astepta, de nu vor fi alti care vor castiga de pe urma acestei afaceri online.
* Din momentul inregistrarii deja detii propriul tau magazin online.
* Din tot ce se vinde prin magazinul tau online( incarcari cartele, telefoane , tablete, laptopuri) tu primesti procent din aceasta vanzare.
Afacerea in sine este de tip (MLM), deci fiecare povestim acest lucru mai departe si tu la randul tau, inregistrezi alti prieteni care la randul lor inregistreaza alti prieteni ș.a.m.d.(adica formam o retea).
Vei primi procent din activitatea fiecarui membru din structura ta de prieteni inregistrati.
De cate ori persoanele inscrise vor reincarca telefonul, vor cumpara produse din magazinul tau virtual, in functie de sumele rulate de tine vom obtine un venit din retea.
Dupa inregistrare pentru a deveni membru activ adica sa poti inscrie alte persoane va trebui sa platesti o taxa de 10 lei o singura data pe an pentru intretinerea site-ului sau a magazinului tau online.
Afacerea este serioasa , are sediul in Bucuresti, are toate datele de contact corecte.
Poti castiga un smartphone cu numai 10 prieteni adusi in sistem, iti poti incarca creditul pentru telefonul mobil din fata calculatorului de acasa sau de la birou direct de aici:
Incarcare cartela VODAFONE
 Incarcare cartela COSMOTE
 Incarcare cartela ORANGE
Te poti inscrie in afacere direct de aici INREGISTRARE N-Joy Nu uita afacerea a inceput pe 15 Mai 2013, deci fi printre primi vei avea numai de castigat.,cu aceasta ocazie le felicit pentru decizia luata.
ATENTIE! Poti participa la conferintele online de prezentare a afaceri in fiecare marti si joi de la ora 21.00, linkul conferintei il poti accesa de aici.

Un comentariu :

  1. Va recomand cu caldura un site interesant, pe care puteti face lejer, zilnic, cativa dolari, dand click-uri pe reclame si rezolvand unele microjoburi online, usoare si rapid de executat. Daca mai convingeti si alte persoane sa se inscrie pe acest site, prin link-ul vostru de referal, o parte din banii pe care ii castiga acestia, va intra si voua in cont. Inscrieti-va acum, dand click pe link-ul de mai jos si incepeti sa acumulati bani. Succes!

    http://dollarsincome.com/-425905.htm

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog

FACEBOOK