Casa Samurai | Un blog cu și despre...Brașov!

09.06.2014

Casa Samurai


Situată la doar 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Brașov și de noua clădire a primăriei, Pension Casa Samurai oferă camere cu Wi-Fi gratuit, minibar și balcon. Oaspeţii pot lua micul dejun în cameră sau la bar.
Un serviciu de transfer de la Aeroportul Otopeni din Bucureşti este disponibil la un cost suplimentar. Staţiunea de schi Poiana Braşov se găseşte la 14 km, iar localitatea Bran, unde se află Castelul Bran, este la 30 km de Pension Casa Samurai.
Oaspeții au la dispoziție costume și accesorii tradiționale japoneze, care pot fi folosite pentru foto-suveniruri.

Situata in Centrul Civic Brasov, pensiunea "Casa Samurai" are o pozitie privilegiata, foarte aproape de Primaria Noua, Tribunal, Camera de Comert, Centrul Vechi si Zona Bancara,intr-o zona linistita departe de zgomotul masinilor si agitatia intensa a orasului.

Pensiunea asigura gratis transportul din Gara Centrala si contra cost transportul de la aeroport in Brasov si vizitarea zonelor turistice: Bran, Rasnov, Poiana Brasov, Sighisoara,Sinaia.
Pensiunea "Casa Samurai" dispune de 12 spatii de cazare structurate in camere single, camere double matrimoniale cat si apartamente, dotate cu tv color si cablu tv, acces nelimitat la internet (inclus in tariful camerei), minibar, umbrele pentru timpul ploios, geamuri termopan.
Informatii si rezervari pe linkul de mai jos

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK