Pensiunea Funpark | Un blog cu și despre...Brașov!

04.06.2014

Pensiunea Funpark


     Ne bucurăm mult să vă putem intampina în pensiunea noastră și vă dorim un sejur plăcut în frumosul oraș din inima Carpaților, Brașov. 
       Întregul concept Funpark a plecat de la ideea de a îmbina tot ce este mai frumos și special din diferite țări ale globului și a crea o lume mare în miniatură, încă din anul 2000.
      Se depun toate eforturile pentru ca toți oaspeții care ne trec pragul să între într-o zonă lipsită de stresul cotidian, să se reîncarce energetic în atmosfera colorată și caldă. Întreaga amenajare a pensiunii și decorațiunile camerelor, au fost proiectate în concordanță cu Feng  Shui. În pensiune regăsiți cele cinci elemente, Pământ, Metal, Apa, Lemn, Foc.
     

La intrarea în cameră veți fi întâmpinați de muzica de a€œBun-Venit” specifică pentru fiecare cameră pe care o alegeți. De asemenea, pe fiecare măsuță din cameră, găsiți o broșură cu informații utile despre țara în care vă cazați.
     

Camerele sunt o adevărată oază de cromoterapie, veți putea stă tolăniți în păturile de mărime King-size și consuma una dintre băuturile specifice de la minibarul din cameră ascultând muzică și transpunându-va în atmosferă unei țări îndepărtate. Rămâneți în contact cu lumea modernă privind  programele cu transmisie prin satelit la televizorul LCD prezent în fiecare cameră sau călătorind virtual prin lume cu ajutorul internetului pe care îl oferim gratuit tuturor clienților noștri. Nu am uitat nimic. Toate simțurile va vor fi alintate, până și parfumurile ambientale sunt speciale și diferite de la o cameră la altă.
        Va veți simți echilibrat emoțional, veți putea să vă bucurați din plin de sejurul petrecut la Funpark, veți putea reîncepe o nouă săptămâna cu forțe proaspete.
        

Specialitățile culinare preparate din ingrediente naturale va vor dezmorți papilele gustative și va vor face dependenți.
          Pentru romantici, va stăm la dispoziție cu Candle Light Dinner, decorarea camerei cu petale de trandafir, șampanie frapată, lumânări, gustări servite prin room-service, tort în formă de inimă. Toate pentru o seară reușită, de neuitat. Dacă sunteți însoțiți de un copil îl puteți lasă în grijă noastră la locul de joacă al pensiunii. Avem topogane, trambuline, spidertower în care se poate cățăra, shootere cu biluțele din burete, supravegheat și antrenat în diverse activități de către de echipă de animație. Pentru micii noștri oaspeți va oferim meniuri speciale de copii iar în cameră putem pune la cerere pături suplimentare.
           La recepție găsiți gratuit cărți de joc, table, șah, rummy. Puteți împrumută din mică noastră bibliotecă diferite cărți sau reviste de lecturat.
           Grădina exterioară, plină de flori și vegetație, va îmbie la o plimbare reconfortantă în aer liber. Pe timpul verii, va oferim posibilitatea de a lenevi tolănit într-unul dintre șezlongurile în grădină și de a servi unul dintre diferitele cocktailuri răcoritoare. După lăsarea serii puteți depăna amintiri sau întreține discuții în aer liber sub bolta înstelată la lumina lampioanelor sau a lumânărilor.
            Dacă sunteți amator de pescuit sau doriți să vă îmbunătățiți tehnica, va invităm la lacul din grădină unde avem pești cu o greutate de până la 3,5 kg. Undițele le găsiți gratuit la recepția pensiunii.
             Pentru că suntem mereu conectați la viață culturală din Brașov, va oferim informații despre principalele atracții turistice, despre programul spectacolelor de teatru, operă, muzică sau film, va rezervăm bilete și vă chemăm un taxi de încredere cu prețuri mici.
             Conducătorilor auto care caută un loc unde să se odihnească câteva ore, să facă un dus și să-și continue mai departe călătoria, le punem la dispoziție varianta de Day Use cu tarife începând de la 40 de lei / 3 ore.
 
             Oaspeții noștri beneficiază de o reducere de până la 20% la singurul restaurant indian din Brașov situat pe stradă Mureșenilor (vis-A -vis de Piața Sfatului).
             Oferim transport gratuit de la gară dus a€“ întors pentru oaspeții care petrec un sejur mai mare de trei nopți la pensiune.
    
      Vă stăm la dispoziție pentru toate intrebarile și dorințele pe care le aveți și vom face tot posibilul  ca să vă simțiți cât mai bine la noi.
 
 Pensiunea Funpark - PENSIUNE CU BAR, RESTAURANT ȘI LOC DE JOACĂ PENTRU COPII, PARCARE PROPRIE ȘI GRĂDINĂ DE VARĂ.
  INFORMATII SI REZERVARI PE LINKUL DE MAI JOS:

 Pensiunea Funpark, BRASOV

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK