Rizzo Boutique Hotel & Spa Poiana Brasov | Un blog cu și despre...Brașov!

29.06.2014

Rizzo Boutique Hotel & Spa Poiana Brasov



Rizzo Boutique Hotel & Spa este adăpostit printre brazi în stațiunea Poiana Brașov, situat pe creasta Munților Carpați.

Camerele sunt dotate cu TV + cablu, telefon, seif, uscător de păr, acces internet wireless și oferă o frumoasă priveliște către Masivul Postăvarul sau către pădurea de brazi. Restaurantul cu o capacitate de aproximativ 90 locuri și o frumoasă vedere spre pădure, va încânta simțurile cu preparate din bucătăria românească și internațională, în bar va puteți destinde cu cele mai fine băuturi iar zonă SPA va așteaptă să va relaxați la piscină, sauna, jacuzzi și masaj. Room service-ul, spălătoria, internet wireless gratuit în tot hotelul, parcarea gratuită și asistentă personalului bine pregătit, întregesc reușita vacanței dumneavoastră.

Facilitățile hotelului includ o sală de mese elegantă cu vedere spre o frumoasă pădure de brad. O bucătărie modernă de înaltă calitate ne permite satisfacerea unei varietatati de gusturi și oferă un mic dejun bogat și apetisant pentru a începe ziua.


Pentru cei care doresc divertisment apre¨s-ski sau relaxare la sfârșitul unei zile aglomerate, o băutură și o gustare sunt disponibile la barul nostru ospitalier. În timpul verii, veranda barului îi invită pe oaspeții noștri să savureze o băutură pe fundalul unui peisaj pitoresc. 
Mai multe informatii si rezervari pe link-ul de mai jos:

Rizzo Boutique Hotel & Spa


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK