Speakeri exceptionali la conferinta 11even Brasov | Un blog cu și despre...Brașov!

29.05.2012

Speakeri exceptionali la conferinta 11even Brasov


Pentru a doua ediţie a evenimentelor 11even, organizatorii pregătesc o serie de surprize în ceea ce priveşte speakerii de excepţie ce vor fi prezenţi. Anul acesta, publicul larg se va putea bucura de două categorii de evenimente: reţeaua de evenimente locale 11even ce vor avea loc la finalul lunii mai, precum şi un eveniment excepţional la început de octombrie organizat în Bucureşti, 11even & Allan Pease. 
Seria evenimentelor 11even a inceput la Cluj in 25 mai si se va termina la Bucuresti, in 31 mai, trecand prin , Oradea, Sibiu, Iaşi, Timişoara, Targu Mureş şi Chişinău. Braşovul se numără printre oraşele care vor găzdui si în acest an evenimentele 11even. 11even [ELEVEN] Braşov va avea loc miercuri, 30 mai, incepand cu ora 18 la Centrul Cultural Reduta.
Dupa prezenta in 2011 la Brasov a sopranei Felicia Filip, a omului de media Radu Morar, a prof. Vasile Oltean si a altor nume importante din zona de cultura dar si a mediului de afaceri ce au adus in fata publicului povesti personale despre success si esec, pornind de la tematica din acest an, “Despre oameni curajoşi şi despre oameni care au creat bucurie în jurul lor”, în cadrul evenimentului “11even” 11 brasoveni exceptionali  vor aduce publicului emoţia unor experienţe de viaţă extraordinare. 
Printre speakerii ce vor fi prezenţi in acest an la 11even Braşov se numără Mihai Sturzu – membru al trupei HiQ,  Andrei Rosu - primul om din lume care a alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente; Cornelia Ghisoi – prima Lady Chef a Romaniei si a Europei de Sud-Est, cu o experienta culinara de peste 25 de ani; Crina Coco Popescu – prima alpinista din lume care incheie circuitul celor mai inalti vulcani de pe fiecare continent si maestru al sportului de la 14 ani; Marian Tita – consultant relatiii publice si fondator al unicei Scoli de Navigatie cu vele din Romania recunoscuta de International Yacht Training;  Ionuţ Costin - lector Ayurveda şi specialist in Comunicare & PR; Azota Popescu – co-fondator al Asociatiei Catharsis (actiuni socio-umanitare pentru copii); dar si alte persoane cu experiente de viata exceptionale.
Pe langa evenimentul central, 11even Brasov sustine alti 11 brasoveni creativi printr-o expozitie ce va fi organizata in foaierul Centrului Cultural Reduta in care acestia isi vor putea prezenta lucrarile. Seara evenimentului se va incheia cu un cocktail in cadrul caruia organizatorii promit cateva nume surpriza – o prezentare de moda si un moment muzical.
Prezentare 11even 2012

Vezi mai multe video din business

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK