"Solomon Rocks" | Un blog cu și despre...Brașov!

08.07.2012

"Solomon Rocks"

Solomon Rocks
Grand Opening Solomon Rocks
3 zile de evenimente! Concerte, Gigs, Proiectii scurt metraje, Spectacol cu lasere si multe surprize

 

 



13 Iulie

Rosario Internullo
http://www.facebook.com/djrosariointernullo/info

Dj Marika
http://www.facebook.com/marika.florin/info

Dj Christian Green
http://www.facebook.com/DjChristianGreen/info

14 Iulie

Start-up Party 48h Film Project
21:00- Proiectie best of 48h Film Project
http://www.facebook.com/Brasov48HFP 

22:00 Concert Silent Strike / visuals by Dan Basu
http://www.facebook.com/silentstrikemusic/info 

23:30 Warm up Ldj Homeboy
01:00 Afterparty cu Dan Basu
15 Iulie

16:00 Taraful lui Gorea

Dj Marika


 

Florin Marica (MARIKA) este unul dintre putinii DJ, producatori si promoteri care s-a implicat profund in fenomenul muzical undergound din Romania anilor '90. 

In anii '90 Marika, alaturi de Cristian Paduraru, pune bazele trupei Fire in Water cu care a castigat doua premii importante la Assos New Tallent Festival si emisiunea Klub Bizzr de pe Atomic TV.
Fun Radio, 2M+(ActivFM), Pro Fm Dance,Vibe FM sunt doar cateva din radiourile unde Marika a promovat selectii de electronica efectuate de la bune inceputuri in functie de nevoile publicului, dar cu focus pe contribuitorii de marca ai genului in Romania. Aici au fost invitati producatorii, promoterii si toti cei care gravitau in jurul universului muzicii electronice.Aici au avut loc perfomance-uri si mixuri live.
Intre 1998 - 2004 Marika a fost redactor si producator la emisiunile Metropolis si Rockada de pe primul canal de muzica din Romania – Atomic TV 

Selectro este deasemenea numele emisiunii realizate de Marika in fiecare seara de miercuri pe Dance FM.
Sfarsitul anului 2011 a insemnat pentru Marika, lansarea oficiala in FM a piesei „These Are The Times” - http://youtu.be/7In30-PSglg - colaborare cu Dragos Badoi (ex-Directia 5). Track-ul este primul dintr-o serie de colaborari cu acelasi vocalist.


www.marika.ro
www.facebook.com/marika.fl
www.facebook.com/marika.florin
www.facebook.com/SelectroPage
www.myspace.com/flmarika

Rosario Internullo


 

Rosario Internullo s-a nascut în Sicilia pe 8 mai 1973. Fiind încă de mic pasionat de sunete - a luat lecţii de muzica de la 11 ani - la vârsta de 14 ani începe să lucreze într-un radio local. 2 ani mai tarziu îşi face prima data apariţie în discotecă. Lucra duminica dupa-amiaza la cea mai mare discoteca din sudul Italiei, Miami, din Catania.
 La vârsta de 19 ani, la inceputul anilor ‘90, Rosario se muta la Londra unde are primul contact cu muzica house. Începe să mixeze într-un mic disco-bar din capitala Angliei. După un an, se întoarce în Sicilia şi în scurt timp devine unul dintre cei mai căutaţi DJ-i ai insulei. Aşa începe şi colaborarea cu cel mai cunoscut brand din Sudul Italiei (Athmosphere) şi devine rezident la cele mai in voga cluburi (Marabu, Taitu, Toutva, Le Privee, Rapanui, Planet din Palermo, Pineapple din Portorosa, Loft a Milazzo etc).
 Între timp primeşte o oferta de la renumitul Factory din Athena unde ramane rezident 6 luni, după care se mută în Spania. În toată această perioadă, Rosario acumulează experienţa şi incepe să pună muzica împreuna cu DJ-i de talie mondială: David Morales, Frankie Knuckles, Francesco Farfa, Deep Dish, Lil Lewis etc. În 1996 se întoarce în Italia unde sound-ul lui şi modul de a comunica cu publicul îl fac din ce în ce mai căutat în cele mai exclusiviste cluburi. Este omniprezent la cele mai tari afterhours-uri cu cei mai tari DJ-i ai momentului.  
Curând, numele lui apare pe afisele petrecerilor Insomnia din Pisa şi la Imperiale. În 1998 Rosario ajunge în România şi este invitat să se ocupe de afterhours în clubul Zerillos, primul afterhours organizat în România, şi care încet încet câştigă o foarte mare popularitate. Tot în 1999 devine rezident la Karma, cel mai în vogă club din Bucureşti, în 2000 în La Mania, cel mai tare club din Romania, după care la Il Divino, MCM şi Space şi este invitat în aproape toate cluburile din ţară. În 1999 şi 2000 participă la Love Parade, de unde urmează colaborarea cu mari brand-uri ca Sunrise, The Mission şi La Mania, nelipsind de la nenumaratele turnee din ţară. Rosario devine din ce în ce mai cautat şi numele său vine de fiecare dată asociat cu cei mai buni DJ-i ai planetei.  
 În 2001 organizează "Indeep&Dance Day", prima petrecere de 48 de ore non-stop şi începe colaborarea cu plaja Kudos. În câţiva ani, succesul locaţiei devine răsunător şi primeşte nume mari ca Lee Burridge, Dave Seaman, Nick Warren, Medicine8, M.A.S Collective, Steve Lawler, DeepDish, Tania Vulcano, Oliver MacGregor şi mulţi alţii.  
În 2003 începe colaborarea cu clubul Kristal din Bucureşti (plasat de DJ Mag pe locul 25 într-un clasament al cluburilor mondiale) şi cu legendarul Studio Martin. În acelaşi ani se bucură de un succes fantastic cu piesa “The big town” cântată în limba română.  
Rosario apare în toate revistele specializate şi pe MTV. Câştigă un premiu în 2002 şi în 2004 pentru cel mai iubit DJ. Câştigă locul 2 la Nights.ro Awards, în 2004 şi 2005, şi tot în 2004 şi 2005 participă la grandioasele Liberty Parade. În 2005 mixează în Pervert din Milano, ABC din Barcelona, Eatjunk din Milano sau Arancia Mecanica din Padova. În 2006 participă la un eveniment Rizla şi mai apoi a fost chemat să participe la încă un Love Parade în camionul Pioneer şi din nou la Liberty Parade, pe litoralul românesc.  
Împreună cu Adrian Eftimie formează proiectul 2 Crazy Bastards, cei doi fiind “vinovaţi” de serile de neuitat din Nagual şi de emisiunile de la One FM. În aceeaşi perioadp, lanseaza piesa “Sentimente” un adevarat imn pentru clubberi din România, material cu care a şi câştigat premiul pentru cea mai buna producţie din România, la premiile Nights.ro 2008.  
În 2009, Rosario ocupă locul 6 în topul celor mai buni DJ-I din România, la egalitate cu Pagal.

Christian Green 

 
Exista in lume doua categorii distincte, atunci cand se pune aceasta problema, a muzicii electronice: sunt oamenii de main si cei de underground. De ceva timp si-a facut loc si o a treia categorie, a scepticilor. Acestia din urma considera ca e imposibil sa fi si de main si underground. Sunt personaje care stiu insa sa faca trecerea... Se poate face acest lucru, in situatia in care pasiunea pentru muzica devine o stare constinta, si asta se intampla din primii ani de viata. 
Primele amintiri legate de muzica, le are de la 5 ani. Bunicul lui avea o colectie de invidiat; placi de patefon vechi si vinyl-uri. Fascinant, a gasit sound-ul old school emis de acestea. Era vremea casetofoanelor si a magnetofoanelor... Sunt 20 si ...de ani de atunci. 
Cluburi, radio, set-uri energice, tehnologie, totul a contribuit la ceea ce inseamna exprimare artistica. Inainte de toate acestea sta, insa, publicul, pentru care a aratat respect! 
2008 a fost cel mai important an din viata DJ-ului, a marcat debutul oficial pe scena dance, iesirea din conul de umbra. 2008 a insemnat si posibilitatea de a performa in fata unui public masiv (Launch Party Vibe FM @ Arenele Romane, warm-up Fedde Le Grand @ Arenele Romane, Liberty Parade 2008). Interactiunea directa a adus un lucru nou - curajul exprimarii cu ajutorul muzicii electronice...e un limbaj care tinde sa devina universal, iar Christian Green este parte a acestui fenomen. Lumea iubeste muzica electronica, dar, o adora daca este "cool". "Imi place sa exprim stari. Vreau sa transmit prin set-urile mele acel mood - HAPPY!!!" 
Din acest motiv, Green nu face diferenta intre ascultatorul de radio si cel care merge in club. Creeaza hype si de o parte si de cealalata: "Imi place sa cred ca in club, DJ-ul are ceva mai mult loc de desfasurare, este in contact direct cu publicul si isi permite sa experimenteze. Scena undeground, dupa parerea mea, s-a creat fie in club, fie in mediile restranse, cu ajutorul unor oameni iubitori de muzica, plina de expresie noua. Iubesc scena underground si in aceeasi masura pe cea comerciala. De aici si incercarea mea de a le imbina in seturi". "Imi plac locurile in care se aduna oameni care inteleg ce se petrece acolo si vin tocmai pentru ca se intampla ceva. Respect oamenii care au facut ceva in tara asta si nu au creat "cluburi", ci fenomene in adevaratul sens al cuvantului! Sunt locatii in care am intrat, iar prima expresie care mi-a venit in minte a fost "Se poate!". 
Muzica electronica nu va disparea niciodata! Exista oamenii dedicati care nu permit acest lucru, exista producatori creativi care vor tine aceasta zona vie si un optimism general care pare sa-l fi contaminat si pe Christian Green. 
O energie uriasa, un mix dinamic... si un public care vibreaza la fiecare DJ set, acestea sunt lucrurile care caracterizeaza personajul din spatele alias-ului Christian Green.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK