Tableta-telefon, made in Braşov | Un blog cu și despre...Brașov!

30.06.2012

Tableta-telefon, made in Braşov




Visual Fan, una dintre cele mai mari companii locale de produse IT, care deţine brandul Allview, a lansat tableta AllDro Speed 3G, primul model din gama care se conectează la internet 3G fără modem ataşat şi care realizează apeluri de voce în toate reţelele. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandvich şi este prevăzută cu un ecran capacitiv de 7 inch multitouch, un procesor multicore Cortex A8 la 1,2 GHz, un procesor grafic Mali 400 MP, o cameră foto frontală şi conectivitate la internet prin Wi-Fi şi 3G.
“Design-ul compact şi greutatea neglijabilă de 350g o recomandă pentru a fi purtată oriunde. Posibilitatea de conectare la internet prin 3G integrat o face cu atât mai atractivă pentru utilizatorii care trebuie să fie in permanenţă conectaţi la internet”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.
AllDro Speed 3G are şi funcţie de telefon, utilizatorii putând purta convorbiri prin intermediul unei căşti handsfree. AllDro Speed 3G poate fi achiziţionat în versiune albă sau neagră la preţul de 899 lei.


Conectivitate la superlativ- Wi-Fi si 3G built-in

Prin conectivitatea 3G si Wi-Fi tableta AllDro Speed 3G duce comunicarea mobila la alt nivel. Poti sa vezi si sa experimentezi o eficienta superioara in comunicare atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Alege dintre modalitatile mai personale si mai satisfacatoare decat pana in prezent pe care ti le ofera noua tableta si intra in contact cu cei dragi oriunde te-ai afla. Mai mult decat atat, poti accesa rapid si uniform orice pagina web iar pe masura ce continutul online se dezvolta AllDro Speed 3G este cea mai buna solutie portabila pentru stilul tau de viata in care ai nevoie de conexiune permanenta la Internet.


Call function si SMS

Functiile pe care te-ai obisnuit sa le ai pana in prezent doar intr-un telefon sunt acum disponibile si pe noua tableta Allview. In agenda iti poti salva toate contactele de care ai nevoie iar daca vreodata te vei afla in imposibilitatea de a-ti folosi telefonul, poti trimite nestingherit mesaje sau poti purta conversatii cu prietenii apropiati prin handsfree direct cu AllDro Speed 3G.
 



Display de 7” capacitiv

Bucura-te oriunde te-ai afla de toate formele de continut multimedia pe display-ul de 7 inch capacitiv al dispozitivului.  Alldro Speed 3G a fost proiectata sa iti incapa intr-o mana si sa iti ofere in acelasi timp o suprafata de interactiune suficient de mare astfel incat sa scrii e-mail-uri cu usurinta, sa vizionezi un videoclip sau chiar sa creezi si sa editezi documente in suita Office. 

HDMI

Noua tableta va reda la rezolutie fullHD pe televizor toate fisierele multimedia stocate in memoria interna sau pe card-ul microSD gratie conexiunii HDMI. Poti sa vizualizezi imagini, videoclipuri sau sa asculti muzica la o calitate superioara cu AllDro Speed 3G.

Video call

AllDro Speed 3G permite realizarea unei conexiuni video la standarde inalte cu un dispozitiv compatibil si te ajuta sa fii in mai multe locuri in acelasi timp. Apeland la conexiunea 3G sau Wi-Fi si aplicatiile Yahoo sau Skype poti sa fii la o intalnire importanta intr-un alt oras, sa asisti la serbarea copilului tau si sa impartasesti cu prietenii tai un moment special.

Hardware si software performant

Tableta integreaza componente hardware de ultima generatie care iti oferta posibilitatea sa te folosesti la maxim de toate functiile celui mai popular sistem de operare pentru tablete si smartphone-uri al momentului, Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
CPU: Procesorul Cortex A8 la 1,2 Ghz suporta playback si streaming video de pana la 1080P 3D si video gaming 3D. In acelasi timp poate oferi playback video de pana la 2160P si are integrate codec-uri video si audio, precum si  HDMI.
Procesor grafic: Mali-400 MP este una dintre cele mai bune configuratii la ora actual fiind o platforma de  accelerare grafica completa, bazata pe principiul standardelor deschise.

Bitdefender Mobile Security

Allview ofera in exclusivitate versiunea Bitdefender Mobile Security Premium, cu un trial de 90 de zile, preinstalat in tableta. Astfel beneficiezi de cele mai performante servicii de securitate din domeniu.
  • Scanare anti-virus- Modulul anti-virus scaneaza toate aplicatiile in momentul instalrii si mai mult orice aplicatie poate fi scanata la cerere.
  • Securitate pentru navigare pe Internet- Aplicatia te avertizeaza de cate ori esti pe cale sa accesezi un site care iti poate afecta device-ul
  • Antifurt- Poti localiza, bloca și șterge memoria tabletei de la distanță
  

SlimFit

Revolutionarea tehnologiei iti ofera posibilitatea sa ai dispozitive de comunicare si divertisment care pot incapea cu usurinta intr-un buzunar. Noi am considerat ca ai nevoie de mai mult decat atat si pe langa o tableta cu constructie solida dar in acelasi timp subtire, sub 1 cm grosime, poti sa iti alegi si intre cele 2 culori disponibile, alb si negru, ca sa te simti confortabil si mandru de noua ta achizitie.
 


Social Media

AllDro Speed 3G se poate dovedi un produs excelent pentru amatorii de social media datorita aplicatiilor compatibile ce pot fi descarcate din magazinul preinstalat. Prin intermediul conexiunii 3G poti sa fi la curent cu tot ce se intampla chiar si atunci cand esti in varf de munte. Poti sa iti urmaresti cunoscutii din retelele sociale, poti sa upload-ezi imagini sau filmulete, poti sa iti schimbi oricand statusul si poti chiar sa iti anunti prietenii unde te alfi prin intermediul functiei Check-in disponibila in aplictia Facebook.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK