MICERO 2012 | Un blog cu și despre...Brașov!

23.08.2012

MICERO 2012

Facultatea de Alimentatie si Turism
În perioada 22-24.08.2012 are  loc, la Brasov, Conferinta Academiei MICERO 2012. Evenimentul este organizat de Asociatia AS Educational impreuna cu Carpathian Tourism Cluster Romania cu sprijinul partenerilor la nivel local: Asociatia pentru Promovarea Turismului Brasov, Agentia Metropolitana Brasov, Primaria si Consiliul Judetean Brasov, Universitatea Transilvania – Facultatea de Turism si Alimentatie.
Misiunea Academiei MICERO (AM) este de a dezvolta continuu cunoştinţele şi experienţa studenţilor, tinerilor antreprenori, reprezentanţilor ai departamentelor de organizare de evenimente în diverse structuri şi reprezentantilor administraţiei publice, în ceea ce priveşte industria de reuniuni (MICE).
Conferinta AM va avea loc în fiecare an începând cu 2012, la Brasov. Participarea va fi internaţională, atât în ceea ce priveşte participanţii direcţi, precum şi invitatii/vorbitorii sau vizitatori. Este un eveniment important care va avea un impact foarte puternic în cadrul industriei, in fiecare an. Pentru editia din acest an, care marcheaza si lansarea proiectului avem un numar de 10 lectori din 5 tari.
Conferinta are loc in sediul Facultatii de Turism si Alimentatie din cadrul Universitatii Transilvania Brasov.
Un prim pas important ce urmeaza a fi facut este lansarea Transilvania Convention & Visitors Bureau (CVB) pe regiunea pilot Brasov – pana la sfarsitul anului 2012.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK