Heraldic Club,Poiana Brasov | Un blog cu și despre...Brașov!

15.07.2014

Heraldic Club,Poiana Brasov



Oferind vedere frumoasă la vârful Postăvaru şi la munţii Piatra Craiului, pensiunea Heraldic Club se află în inima staţiunii Poiana Braşov, la numai 20 de minute de mers cu maşina de centrul istoric al oraşului Braşov. 

Administrată de o familie, pensiunea Heraldic Club îmbină facilităţile moderne cu atmosfera medievală, fiind decorată cu blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii şi picturi originale. 
În fiecare dimineaţă se serveşte micul dejun, care sâmbăta şi duminica este disponibil până la ora 11:00. 
La un cost suplimentar, oaspeţii se pot bucura de momente de relaxare în saună şi în cada cu hidromasaj a proprietăţii. 
Evadaţi din rutina vieţii cotidiene la Heraldic Club şi începeţi ziua admirând vederea minunată de la balcon. Dimineaţa, proprietatea oferă un mic dejun bogat tip bufet într-o ambianţă înconjurată de opere de artă medievală, alături de cavalerul în armură numit Ivanhoe, după care oaspeţii sunt invitaţi să păşească în mijlocul naturii, unde pot încerca o serie de activităţi aventuroase şi de relaxare.

Toate camerele sunt ȋncăpătoare şi includ televiziune prin cablu/satelit, uscător de păr şi mini bar. Toate camerele pun la dispoziție un DVD player, un CD player şi un televizor. Fiecare baie este prevăzută cu un duş.
Heraldic Club oferă un mic dejun zilnic, iar restaurantul de la locație servește specialități culinare cu caracter internaţional.
Oaspeții care călătoresc cu mașina pot vizita atât Râşnov cât și Pârâul Rece, care se situează numai la 30 de minute de condus de proprietate. Recepţia este deschisă nonstop, iar personalul amabil vă poate recomanda obiective turistice care merită vizitate. De asemenea, puteţi cere personalului să vă furnizeze şi alte informaţii turistice. 
Situată la intersecţia drumurilor principale care duc către Poiana Braşov, pensiunea Heraldic Club oferă o locaţie centrală pentru toate destinaţiile turistice din zona Braşovului. Istoria plină de culoare a oraşului Braşov începe odată cu atestarea sa în anii 1234. În apropiere puteţi găsi numeroase castele şi cetăţi frumoase care datează din Evul Mediu. 
Mai multe informatii si rezervari pa linkul de mai jos:

Heraldic Club

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

FACEBOOK