Începe Tabăra Medievală pentru Copii! | Un blog cu și despre...Brașov!

11.07.2014

Începe Tabăra Medievală pentru Copii!


Copii fericiti      În curând bravii cavaleri și gingaşele domnițe vor pleca la aer curat în tărâmul de poveste din Tabăra Medievală pentru Copii.
     Unde? În Țara Bârsei (Fundata – satul Şirnea).
     Când? 6-12 iulie, 13-19 iulie, 10-16 august, 31 august- 6 septembrie.

     Copiii își închid pentru câteva zile telefoanele, învață să mănânce şi să trăiască sănătos și leagă prietenii ce se formează într-o săptămână şi durează o viaţă întreagă!
     Prin ateliere de tir cu arcul, scrimă cu spadă medievală, pictură și heraldică medievală, improvizație și teatru medieval, prin drumeții, cunoașterea naturii și jocuri medievale, copilul dumneavoastră va fi transpus în lumea fascinantă a cavalerismului medieval.     
     Codul Cavalerului nu are vârstă iar noi o dovedim de 6 ani prin Tabăra Medievală pentru Copii!
     Principiile calaverismului medieval sunt o alternativă la lipsa de repere a vremurilor pe care le trăim! Pentru detalii şi înscrieri vizitaţi site-ul Taberei Medievale pentru Copii.
     Prinde unul din ultimele locuri în Tabăra Medievală pentru Copii.

Informaţii utile


În 2014, Tabăra Medievală pentru Copii se desfăşoară în serii de câte o săptămână, după cum urmează:

Seriile de vară: Seria 1: 6 – 12 iulie Seria 2: 13 – 19 iulie Seria 3: 27 iulie – 2 august - SERIE INCHISA PENTRU INSCRIERI
(serie de limba engleză organizată în parteneriat cu English Kids Academy)
Seria 4: 3 – 9 august Seria 5: 10 – 16 august Seria 6: 31 august – 6 septembrie


Instructori

Instructorii sunt profesionişti în domeniile în care lucrează şi au experienţă în lucrul cu copiii. Grupele sunt alcătuite din 6 – 8 copii care lucrează pe parcursul atelierului sub supravegherea atentă a instructorului.

Vârsta participanţilor

Tabăra este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani. Pe parcursul desfășurării activităților, copiii sunt împărțiți în grupe de copii cu vârste foarte apropiate.

Cost


Costul de participare pentru fiecare copil este de 1.550 RON. Această sumă se reflectă în calitatea taberei și acoperă costurile de transport (din și către Bucureşti), cazare, masă, materiale, activităţile din tabără, consumabile, folosirea costumelor. Plata se poate face în numerar sau prin virament bancar.

Bagaj


Copiii trebuie sa fie pregatiti cu haine suficiente pentru o saptamana la munte:

  • medicamentele pe care le iau în mod obişnuit, dacă este cazul
  • încălţăminte impermeabilă (două perechi)
  • o haină groasă pentru temperaturi mai scăzute
  • pelerină de ploaie
  • prosop, săpun şi periuţă de dinţi
  • şosete (cel puţin câte o pereche pentru fiecare zi)
  • un rucsac mic pentru excursii în care să poată încăpea cel puţin o pelerină de ploaie, o sticlă cu apă şi o gustare
  • adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie în care să fie menţionate: copilul este apt pentru a participa în tabără şi menţiuni speciale (afecţiuni, tratamente, alergii specifice etc. - dacă este cazul)

Telefoane mobile și aparatură electronică


Tabăra medievală creează și menține o atmosferă specifică, lucru care ar fi îngreunat de zgomotul, nepotrivit cu epoca, al telefoanelor mobile. De aceea vă recomandăm să nu dați copiilor în tabără telefoane mobile. Vă puteți suna copiii la numărul de telefon al coordonatorului taberei în fiecare zi, dimineața și seara.


http://www.tabara-medievala.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

FACEBOOK