Misiunea Colors: Oraşul vechi | Un blog cu și despre...Brașov!

26.09.2012

Misiunea Colors: Oraşul vechi

Misiunea Colors



Voluntarii Asociației Colors lansează o provocare tuturor celor care se vor afla în Brașov în 29 septembrie de a-și verifica cunoștințele despre orașul vechi și de a deveni detectivi pentru o zi, fotografiind orașul și concurând pe echipe în cadrul unui joc special, intitulat Misiunea Colors: Orasul vechi (Mission Colors: Old Town).

Pentru a te înscrie trebuie să ai peste 12 ani, să ai o cameră foto cu tine și o echipă formată din minim 4 – maxim 8 persoane. Înscrierea se face pe www.plinideidei.ro, secțiunea înscrie-te până la data de 27 septembrie.

Misiunea Colors începe în 29 septembrie, de la ora 15, din fața Centrului de Activități Colors.

“Misiunea Colors te invită într-o aventură urbană, unde vei avea ocazia să descoperi orașul prin intermediul unei vânători fotografice. Este o activitate nou-nouță, o modalitate de a te distra împreună cu familia sau prietenii și de ce nu, de a deveni regele Tâmpei” au declarat Olga și Sercan, coordonatorii activității.

Evenimentul organizat de Asociația Colors în cadrul proiectelor “Fii activ și creativ” și “Hand by hand with Europe”, este finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2 Serviciul European de Voluntariat, în parteneriat cu Muzeul Casa Mureșenilor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK