Hotel Rina Vista | Un blog cu și despre...Brașov!

12.06.2014

Hotel Rina Vista



 

 Hotel RINA Vista te provoacă să trăieşti pasiunea pentru Poiana Braşov. Pârtiile şi traseele montane sunt aproape, iar noi te răsfăţăm cu o varietate largă de servicii şi confort desăvârşit.

Camerele decorate modern sunt dotate ca să nu-ţi lipsească nimic. Iar pe balcon, poţi admira o privelişte extraordinară a Masivului Postăvarul. Pentru pasionații sporturilor de iarnă, Hotel RINA Vista Poiana Braşov pune la dispoziție un instructor de schi, echipament și transfer la pârtii. Hotelul e aproape de centrul de echitație, iar dacă vrei o experiență de neuitat, încearcă să zbori cu planorul sau parapanta. După o zi în aerul curat de munte, te răsfăţăm cu saună şi masaj. Iar maestrul nostru bucătar îţi stă mereu la dispoziţie cu preparate variate, atât din bucătăria internațională, cât și din cea cu specific autohton. Hotel RINA Vista a creat şi un spațiu special pentru copii, unde cei mici se pot juca în siguranţă.

Dispunem de trei săli de conferinţă elegante, complet dotate pentru întâlniri la cel mai înalt nivel. Iar restaurantul nostru găzduieşte numai evenimente reuşite. În plus, ai WiFi gratuit în întreg hotelul în spaţiul public.

Te aşteptăm sa te simţi ca acasă.

 Rezervă acum o cameră la Hotel RINA Vista Poiana Braşov sau vezi ofertele noastre speciale:

Hotel Rina Vista 


Facilităţi & Servicii. Ca să nu-ţi lipsească nimic la RINA Vista.


Camere de 3 stele. Te aşteaptă 106 camere dotate pentru confort maxim. Află mai multe sau rezervă acum.

Restaurant Bavaria. Bucătărie românească şi internaţională, preparate delicioase pregătite de un maestru bucătar şi o locaţie specială. Află mai multe

Saună & Masaj. Uită de griji cu abur şi dichis la sauna noastră gratuită sau încearcă unmasaj profesional.

Bar Lobby Summit. E uşor să te bucuri de un cocteil extravagant sau de un Esspresso delicios.

4 săli de conferinţă. Sălile noastre de conferinţă sunt elegante şi dotate cu tot ce trebuie pentru întâlniri de lucru eficiente. Află mai multe

Grădiniţă. Am amenajat un spaţiu de poveste unde cei mici se pot juca în siguranţă.

WiFi Gratuit. Peste tot în hotel în spaţiul public ai internet wireless gratuit. Tot ce trebuie să faci este să-ţi deschizi laptopul sau smartphone-ul şi te-ai conectat.

Acces Computere cu Internet. Dacă ţi-ai lăsat laptopul acasă şi ai nevoie urgentă de internet poţi oricând accesa computerele noastre.

Închiriere echipament schi. Poţi să iei tot ce îţi trebuie pentru o zi grozavă la schi chiar din hotel.

Transferuri. Oriunde vrei să ajungi, noi îţi oferim soluţia rapidă de transport.

Parcare gratuită. Dispunem de parcare cu supraveghere aşa că nu trebuie să-ţi mai faci griji unde îţi laşi maşina.








Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK