Residence Hirscher | Un blog cu și despre...Brașov!

28.06.2014

Residence Hirscher

Fie că este vorba de o excursie pentru practicarea unor sporturi de iarnă (orașul dispune de mai multe patinoare), pentru drumeții (Vârful Postăvarul, Tâmpa), alpinism, parapantă, pentru vizitarea unor locuri cu încărcătură istorică, ori simplu, doar pentru promenadă sau cumpărături, Brașovul este orașul potrivit pentru toate gusturile. De asemenea, concertele la orgă la Biserica Neagră sunt săptămânale, iar Festivalul berii, al muzicii de cameră, ori cel de Jazz și blues, sunt anuale, și atrag mii de turiști din toate țările. 
Residence Hirscher (Casa Iordache David) este un concept de aparthotel amenajat în stil rafinat, dar sobru în același timp, este o locație construită acum 150 de ani și renovată complet în anul 2007, păstrează în continuare aerul boem și stilul secolului 19 pentru o ședere în care confortul nu va lipsi. 
Deține 11 apartamente moderne, amenajate după ultimele standarde de design, și în același timp foarte spațioase, fiecare colțisor având o istorie aparte iar expozițiile de artă găzduite de Residence Hirscher continuă să scrie istoria. 
Apartamentele dețin fiecare living, bucătărie și pat matrimonial, precum și o baie dotată cu toate utilitățile. Apartamentele de asemenea sunt dotate cu internet de mare viteză, televizor prin cablu, telefon cu acces internațional.
Informatii si rezervari pe link-ul de mai jos:


Residence Hirscher 

Prezentare RESIDENCE HIRSCHER Brasov pe videoguide.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK