Apartment Andreas | Un blog cu și despre...Brașov!

30.01.2012

Apartment Andreas



Apartamentul Andreas este situat în cartierul Răcădău pe strada Carpenului nr 3, la 5 minute de mers pe jos de centrul istoric al oraşului. Apartamentul are aer condiţionat şi oferă un balcon cu vedere la munte sau la grădină şi o cadă cu hidromasaj.

Oaspeţii beneficiază gratuit de o parcare privată şi de acces la internet Wi-Fi în întreaga reşedinţă. Apartamentul este situat la etajul 7 şi clădirea are lift. Grădina clădirii are un mic loc de joacă pentru copii.

Apartamentul Andreas are o chicinetă complet utilată, zonă de luat masa şi TV prin cablu cu DVD player. De asemenea, are încălzire prin pardoseală şi o maşină de spălat. Oaspeţii pot asculta muzică în baie prin conectarea la sistemul audio.

La mai puţin de 250 de metri se găsesc restaurante şi magazine. La 100 de metri de proprietate există o staţie de autobuz şi de taximetre. Gara centrală din Braşov se află la 4 km.
Facilităţile hotelului
General Lift, Camere izolate fonic, Aer condiţionat

Activităţi Teren de joacă pentru copii, Cadă cu hidromasaj 

Servicii Transfer aeroport, Spălătorie, Schimb valutar, Birou de turism, Check-in/-out privat, Serviciu de transfer (contra cost)

Internet Gratuit! Internet wireless este disponibil în camerele hotelului şi este gratuit.
Parcare Gratuit! Este posibilă parcarea publică gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare).

Politicile hotelului

Check-in orele 12:00 - 22:00
Check-out orele 07:00 - 12:00
Anulare / Plată în avans 
Politica de anulare şi plată în avans variază în funcţie de tipul camerei. Vă rugăm să introduceţi datele şederii dvs. şi să verificaţi condiţiile camerei cerute de dvs.
Copii şi paturi suplimentare Gratuit!
Un copil cu vârsta până la 12 ani stă gratis când sunt folosite paturile existente. 
Nu există spaţiu pentru paturi suplimentare în cameră.
Animale de companie Gratuit! Animalele de companie sunt acceptate la cerere..
Carduri de credit acceptate 
Nu sunt acceptate cardurile de credit, numai plata în numerar Hotelul îşi rezervă dreptul de a preautoriza cardul de credit anterior sosirii.
Informaţii importante
Oaspeţii sunt rugaţi să informeze hotelul în prealabil privind ora estimată a sosirii, pentru pregăti predarea cheilor. Această menţiune poate fi făcută în căsuţa de comentarii în momentul efectuării rezervării sau contactând hotelul, folosind datele de contact din confirmarea rezervării.

Oaspeţii care sosesc sau pleacă în afara programului de funcţionare a recepţiei sunt rugaţi să informeze hotelul în prealabil. Datele de contact se găsesc în confirmarea rezervării.


Vă rugăm să reţineţi că plata se face la sosire.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK