„Arena Leilor“, la Braşov | Un blog cu și despre...Brașov!

18.02.2012

„Arena Leilor“, la Braşov


- Scumpo, sunt eu. Vin acasa. Nu am intarziat prea mult, nu-i asa?
– Nu, scumpule…
- Dar pot sa vin cu cativa prieteni?
– Desigur, scumpule.
– Mai stam, mai vorbim si noi …
- Da, scumpule. Va pregatesc rapid niste sandwichuri, o gustare, ceva …
Sotul tace, dupa care spune:
- Ma scuzati, cred ca am gresit numarul . - See more at: http://ebancuri.net/ma-scuzati-cred-ca/#_
Antreprenorială de la School for Startups România vor susţine un Open Class despre modul în care trebuie prezentată o idee de afacere sau o afacere în faţa unui investitor şi importanţa proiectării unui business plan.
Evenimentul este sustinut de Junior Chamber International Brasov,  o organizaţie de tineri antreprenori şi profesionişti hotărâţi să contribuie la dezvoltarea economică a regiunii Braşovului şi să ofere tinerilor de aici oportunitatea de a-şi dezvolta noi aptitudini. Ca o platformă de tineri leaderi care urmăreşte schimbările pozitive din societate, JCI Braşov abordează cele patru direcţii majore ale organizaţiei – antreprenoriat, dezvoltare individuală, dezvoltare internaţională şi comunitate.

Cristina Bâtlan, owner Musette, Dragoş Anastasiu, cunoscutul om de afaceri şi General Manager Eurolines, alături de Péter Barta, Director Executiv Fundaţia Post-Privatizare, le vor vorbi participanţilor despre experienţa pe care o oferă participarea în emisiunea Arena Leilor şi despre mecanismul de realizare a emisiunii, dar şi despre cum puteţi construi un plan de afaceri de succes care să atragă investitori.

Va urma apoi o sesiune de prezentări de proiecte în faţa unui juriu format din membrii echipei de producţie a emisiunii, iar proiectele selectate vor fi prezentate ulterior în cadrul show-ului TV în faţa investitorilor invitaţi.

Participarea  la eveniment este gratuită (însă locurile sunt limitate), iar înscrierea se face prin completarea formularului de înregistrare disponibil pe www.turneuarenaleilor.ro, până la data de 19 februarie 2012.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK