Obiectivele turistice ale Brasovului, promovate la nivel national | Un blog cu și despre...Brașov!

24.02.2012

Obiectivele turistice ale Brasovului, promovate la nivel national



  CJ Braşov a finalizat proiectul prin care vor fi promovate principalele obiective din toate colţurile Braşovului. Proiectul, în valoare de peste un milion de lei, a fost cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional şi a presupus, pe lângă tipărirea de pliante şi broşuri şi realizarea de obiecte tradiţionale personalizate. Proiectul de promovare se va desfăşura însă, numai la nivel naţional, nu şi internaţional.

La târgurile de turism din ţară vor fi împărţite suvenire create de meşteşugari braşoveni. Printre acestea se numără păpuşi îmbrăcate în portul tradiţional al celor trei zone din judeţ, Ţara Făgăraşului, Ţara Bârsei şi zona Rupea, linguri de lemn sculptate cu motive specifice, ouă încondeiate, dar şi picturi pe sticlă cu Cetatea Făgăraşului, ansamblul de biserici evanghelice fortificate din Viscri sau Biserica Neagră.
Potrivit adevarul.ro, tot prin acest proiect, a fost realizat şi portalul www.turculturalbrasov.ro, care oferă informaţii detaliate pentru potenţialii turişti. Pe site, există o secţiune de tururi virtuale prin care oricine poate descoperi foarte uşor prin imagini cetăţile castelele şi bisericile fortificate din judeţ. Totodată, sunt prezentate câteva itinerarii care pot fi completate şi diversificate prin intermediul sugestiilor oferite de cei care au călătorit deja în aceste zone.


sursa: brasov.net

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

FACEBOOK